Connect with us

Ahoj, co hledáte?

Fotbal

Bale se chystá do MLS, měl by hrát za Los Angeles FC

Bývalý hráč Realu Madrid Gareth Bale je údajně před podpisem smlouvy s americkým fotbalovým klubem Los Angeles FC.

gareth-bale
Bale se chystá do MLS. / Zdroj: Golfextra

Kapitán velšské reprezentace se v posledních měsících trápil se zraněními a ve fotbalovém světě se dlouho spekulovalo, že kopačky pověsí na hřebík.

Po konci v Realu Madrid však podle všeho na Balea čeká znovuzrození v americké MLS. Bývalý nejdražší hráč světa by zde měl hrát po boku italského obránce Giorgia Chielliniho, který odešel z Juventusu.

Bale bude mít výjimečné podmínky

Podpis smlouvy je údajně na spadnutí. A protože v MLS jsou zahraniční posily značně omezené, pro Bale by měly být připraveny nadstandardní podmínky a samozřejmě by měl hrát i hlavní roli na hřišti.

Gareth Bale v Realu skončil po 9 letech. Do slavného madridského klubu přestoupil za rekordní částku 100 milionů eur.

Do komentářů

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Čtěte také

Fotbal

Fanoušci mají strach o největší velšskou fotbalovou hvězdu Garetha Balea. Hvězdný hráč a útočník Realu Madrid totiž výrazně zhubl.

Fotbal

Cristiano Ronaldo odmalička tráví extra čas v posilovně i na hřišti ve snaze stát se tím nejlepším sportovcem na světě. I přes jeho nesmírné...

Fotbal

Gareth Bale se podle deníku The Mirror svěřil svým přátelům, že po konci následující sezóny konči s klubovým fotbalem.

Fotbal

Byl jednu dobu vůbec nejdražším fotbalistou historie. Když v srpnu 2013 přestoupil z Tottenhamu do Realu Madrid za bezmála 100 milionů eur, překonal tehdejší rekord Cristiana...

Reklama
Reklama

Nové

serena-williams

Tenis

Serena Williamsová se po 14 měsících trápení konečně dopracovala výhry, místo dalšího útoku ne mety nejvyšší však naznačila možný konec.

Hokej

Jaromír Jágr je aktivní v různých internetových diskuzích. Nedávno reagoval na smělý příspěvek jednoho z draftovaných hráčů a nyní si "došlápl" na fanouška s...

Fotbal

Fotbalový útočník Mohamed Buya Turay se nedostavil na svou svatbu. Musel plnit povinnosti spojené s jeho angažmá v Malmö.

Basket

Pětiletá basketbalová nadvláda Tomáše Satoranského končí. Basketbalistou roku se stal Jan Veselý.

Hokej

Alexandr Salák strhl poprask na sociálních sítích kvůli způsobu, jakým léčí své problémy se zády. K problému přizval šamana.

Fotbal

Lionel Messi v poslední době nepodává takové výkony, na něž jsme byli zvyklí za dob, kdy hájil dres Barcelony, přesto se mu však povedl...

Reklama