Connect with us

Ahoj, co hledáte?

Fotbal

Hvězda Juventusu vzpomíná, jak Ronaldo kritizoval jeho jídlo

Cristiano Ronaldo je dobře známý tím, jak se věnuje svému tělu, aby pracovalo na 100%. To zahrnuje také velmi přísnou dietu, kterou se podle všeho tu a tam snaží vnutit i svým spoluhráčům.

arthur-ronaldo
Ronaldo prý kritizoval, co má Arthur na talíři. / Zdroj: Sportbible

Ronaldovo tělo i v jeho 37 letech stále pracuje jako dobře promazaný stroj. Asi i proto je možné, že hvězda Manchesteru United dokáže na venkovní sprchování v plavkách na sociálních sítích přilákat více než 670 tisíc diváků.

Na jeden takový incident si vzpomněl Arthur Melo, v rozhovoru pro TNT Sport. Melo uvedl: „Sedávali jsme u stolu vedle sebe. A občas se podíval do našich talířů a řekl, tohle byste neměli jíst“.

Dieta pro syna

Cristiano Ronaldo však nebojuje pouze se svými spoluhráči. Nedávno se přiznal, že dietu nasadil také svému synovi. A postěžoval si, jak ho vytáčí, když Cristiano Jr. i přes přísný zákaz pije Coca-Colu nebo Fantu a jí hranolky.

Ani Cristiano Ronaldo však nedokázal zabránit dalšímu vypadnutí Manchesteru United z Ligy mistrů. Možná by se mu jednou za čas přece jenom hodilo dát si trošku cukru?

Do komentářů

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Čtěte také

Fotbal

Cristiano Ronaldo o víkendu neunesl porážku s Evertonem a při odchodu ze hřiště mladému fanouškovi z frustrace vyrazil telefon z ruky. 

Fotbal

Brazilská legenda Ronaldo uvedla, které dva fotbalisty považuje za nejlepší útočníky na světě. Jmenovec Ronaldo a argentinský hračička Messi ve výčtu chybí.

Fotbal

Jeden z nejlepších fotbalistů v historii Ronaldo se chystá koupit majoritní podíl v klubu Cruzeiro, kde úspěšně odstartoval svou kariéru.

Fotbal

Brazilská fotbalová legenda Ronaldo odvyprávěl kuriózní historku, která vedla k tomu, že Diego Maradona nosil dvoje hodinky.

Reklama
Reklama

Nové

Tenis

Legendární tenista Roger Federer se v rámci utkání Laver Cupu rozloučil se svou bohatou kariérou. Bohužel pro něj mu rozlučku zkazila porážka. S Rafaelem...

Fotbal

Skvěle! Lvíčata ve svém úvodním barážovém zápase neponechala nic náhodě a porazila Island na jeho hřišti 2:1. Do odvety tak půjdou čeští mladíci s...

Fotbal

Patrik Schick zaznamenal další individuální úspěch. Poprvé ovládl anketu Zlatý míč udělovanou pro nejlepšího českého fotbalistu sezóny. S velkým náskokem anketu ovládl před Tomášem...

Fotbal

Po odchodu Grahama Pottera do Chelsea musel Brighton najít nového hlavního trenéra. Tím se stane třiačtyřicetiletý Ital Roberto De Zerbi, který naposledy působil v...

Fotbal

Viktoria Plzeň si došla pro překvapivě hladké vítězství nad Slavií 3:0. Nutno podotknout, že jí k tomu výrazně pomohlo vyloučení Santose ve druhé minutě...

Fotbal

Ani s Baníkem Ostrava neprotrhla Sparta nelichotivou sérii pěti remíz v řadě. I když měl letenský klub v zápase značnou převahu, Baníku na gól...

Reklama