Connect with us

Ahoj, co hledáte?

MMA

Jak dopadl Oktagon 21 – Výsledky

Galavečer Oktagonu 21 je za námi. Vedle skvělých bojů jsme viděli také mnohá překvapení. Kdo se o ně nakonec postaral? Na to vše se podíváme v rámci našeho článku, který se bude věnovat právě výsledkům Oktagonu 21.

Jak dopadl Oktagon 21
Jak dopadl Oktagon 21 | zdroj: oktagonmma.cz

Michal Konrád vs. Igor Lukačovič

Michal Konrád zvítězil na submisi hned v prvním kole. V čase 4:06 prvního kola svého soupeře Lukačoviče uškrtil. Nebylo to ale žádné překvapení, protože Michal Konrád do prvního zápasu vstupoval jako velký favorit a svoji roli nakonec i potvrdil. Jednalo se o souboj cathweight do 66 kilogramů.

Branislav Zuzák vs. Michal Glos

Branislav Zuzák vydržel s Michalem Glosem v kleci celá tři pětiminutová kola. Až rozhodčí museli určit vítěze, kterým se stal Branislav Zuzák. Očekával se vyrovnaný zápas, který nakonec diváci také dostali. Bonusem byl i nečekaný vítěz v kategorii middleweight.

Tereza Bledá vs. Judyta Rymarzak

Prvním ženským soubojem večera byl fight mezi Terezou Bledou a Judytou Rymarzak. Zápas ovšem netrval ani minutu a půl. Mladá česká naděje Bledá totiž svou soupeřku uškrtila rychle již v prvním kole. Byla ovšem jasnou favoritkou tohoto duelu v rámci flyweight.

Tereza Bledá | zdroj: isport.blesk.cz

Matěj Peňáz vs. Romain Debienne

V rámci dalšího zápasu se stal vítězem opět český bojovník Matěj Peňáz. Ten zvítězil v rámci prvního kola přesně ve čtvrté minutě na TKO poté, co Francouze zasypal tvrdými údery. Peňáz byl ale jasným favoritem v kategorii middleweight již od samého začátku.

Máté Kertesz vs. Christian Jungwirth

Souboj ve welterweight nám přinesl nakonec nečekanou podívanou. Oba borci předváděli skvělé výkony a bezesporu to byl jeden z nejvyrovnanějších zápasů vůbec. Až rozhodčí přidělili výhru Kerteszovi, který byl také mírným favoritem.

Filip Macek vs. Konstadin Vasilev Enev

Další TKO v prvním kole nám předvedl Filip Macek. Ten poslal soupeře k zemi dvě vteřiny před začátkem páté minuty zápasu. Skvělým kolenem dokázal český figter porazit Bulhara Eneva v rámci bantamweight.

Jak dopadl Oktagon 21

Zápas mezi Mackem a Enevem | zdroj: proboxing.cz

Lucia Szabová vs. Rizlen Zouk

První zápas hlavní karty, a navíc druhý ženský souboj, tentokrát v rámci catchweight do 62 kilogramů. Tento zápas dokázala vyhrát ve druhém kole v čase 1:25 Lucia Szabová, když zapáčila na loket své soupeřky. Szabová ale byla od začátku jasným favoritem.

Gábor Boráros vs. Matúš Juráček

Tento souboj sliboval vyrovnaný fight. Však také oba aktéři vydrželi v kleci celá tři kola a rozhodnout tak museli až rozhodčí. Ti nakonec zápas přidělili Matúši Juráčkovi, ačkoli byl mírným favoritem v tomto zápase v rámci welterweight mírným favoritem právě Boráros.

Miroslav Štrbák vs. Karol Ryšavý

Také tento zápas se nakonec protáhl až do třetího kola a na řadu přišli rozhodčí. Ti vítězství v rámci lightweight nakonec přiřknuli Miroslavu Štrbákovi. Ten měl být jasným favoritem, nakonec se ale jednalo o velice vyrovnané utkání.

Jak dopadl Oktagon 21

Miroslav Štrbák | zdroj: sport.pravda.sk

Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek

Poslední zápas žen v kategorii bantamweight měl být jednoznačně ve znamení Lucie Pudilové. Místo jednoznačné výhry ale nakonec na řadu přišli rozhodčí. Ti výhru dali České bojovnici, ta se ale zápasem významně protrápila.

Leandro Silva vs. Alex Lohoré

Zápas v rámci catchweight do 80 kilogramů byl poměrně zajímavý. Došel až do třetího kola a na řadu opět přišli rozhodčí. Lohré byl ale oproti Silvovi mnohem pasivnější, proto si výhru odnáší favorizovaný Silva.

Ronald Paradeiser vs. Ivan Buchinger

Titulový zápas v rámci lightweight je tady. Diváci měli velká očekávání, zápas ale nakonec skončil v prvním kole po dvou a půl minutých. Ivan Buchinger nemilosrdně svého soupeře uškrtil a bylo po titulových nadějích.

Závěr

Oktagon 21 nám přinesl rozhodně velice zajímavé souboje, u kterých se tajil dech. Nakonec vše dopadlo prakticky dle očekávání. Uvidíme, co nám přinesou také další galavečery, které budou následovat.

Do komentářů

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Čtěte také

MMA

Radostná zpráva pro všechny české fanoušky MMA. Do nejlepší organizace na světě míří česká zápasnice Lucie Pudilová.

MMA

Povedený galavečer Oktagon 27, který se odehrával u našich východních sousedů, přinesl hromadu skvělých zápasů i dalších příběhů. Pojďme se na ně podívat.

MMA

Včera večer se uskutečnil další galavečer Oktagonu, další galavečer MMA. Bylo k vidění spoustu zajímavých figtů, všichni ale s očekáváním sledovali zápas mezi Vémolou...

MMA

V Oktagonu proti Vémolovy se Mikulášek příliš neukázal. Dokázal ale vytočit jinou hvězdu z MMA scény, Lucii Pudilovou. Čím jí doslova nadzvedl mandle a...

Reklama
Reklama

Nové

Airsoft - co je to za sport? O co se jedná?

Ostatní

Airsoft je stále ještě trochu okrajovým střeleckým sportem, který však stojí za to více propagovat, protože si v něm najde to své téměř každý....

Tenis

Legendární tenista Roger Federer se v rámci utkání Laver Cupu rozloučil se svou bohatou kariérou. Bohužel pro něj mu rozlučku zkazila porážka. S Rafaelem...

Fotbal

Skvěle! Lvíčata ve svém úvodním barážovém zápase neponechala nic náhodě a porazila Island na jeho hřišti 2:1. Do odvety tak půjdou čeští mladíci s...

Fotbal

Patrik Schick zaznamenal další individuální úspěch. Poprvé ovládl anketu Zlatý míč udělovanou pro nejlepšího českého fotbalistu sezóny. S velkým náskokem anketu ovládl před Tomášem...

Fotbal

Po odchodu Grahama Pottera do Chelsea musel Brighton najít nového hlavního trenéra. Tím se stane třiačtyřicetiletý Ital Roberto De Zerbi, který naposledy působil v...

Fotbal

Viktoria Plzeň si došla pro překvapivě hladké vítězství nad Slavií 3:0. Nutno podotknout, že jí k tomu výrazně pomohlo vyloučení Santose ve druhé minutě...

Reklama