Connect with us

Ahoj, co hledáte?

Fotbal

Ronaldo v zápase proti Česku předvedl likvidační faul. Dostal jenom žlutou

Cristiano Ronaldo se v reprezentačním zápase proti Česku herně spíše trápil. Vynahradil si to likvidačním faulem.

cristiano-ronaldo-faul
Cristiano Ronaldo se v zápase proti Česku blýsknul prasáckým faulem. / Zdroj: Twitter

Cristiano Ronaldo v zápase Portugalsko vs. Česko nevstřelil jedinou branku. Možná i proto byl frustrovaný a v 52. minutě předvedl faul, který byl na červenou kartu.

Cílem Ronalda byl Václav Jemelka, kterého se rozhodl odzbrojit skluzem proti kotníku. I přestože Jemelka míč dávno odehrál, Ronaldo přitom nestáhl nohu a nesnažil se tak ochránit zdraví hráče.

Ronaldo schytal kritiku českých odborníků

Faul se nelíbil ani odborníkům v televizním studiu. Karel Poborský uvedl: „Tohle je strašný zákrok. Mě by zajímalo, co by se dělo, kdyby to bylo obráceně. Vůbec nedokážu domyslet, kdyby takhle někdo přejel Ronalda. Určitě jasná červená. Natažená noha, do kotníku. Vůbec neucukne z toho souboje, i když vidí, že ten míč už je pryč a nemůže ho hrát. Tohle je na zlomení nohy“.

Spolukomentátor Erich Brabec přitom dodal: „Když už Ronaldo viděl, že je tam pozdě, tu nohu má stáhnout. Tady je vidět, že ho chce trefit. To měla být červená karta. V tuhle chvíli do toho musí vstoupit VAR. Je jedno, jestli je to Ronaldo, nebo kdokoliv jiný. Musí se chránit zdraví hráče. Taky by mě jako Karla (Poborského) zajímalo, co by se stalo, kdyby naši hráči předvedli takový zákrok na Ronalda“.

Zákrok si můžete prohlédnout níže:

Do komentářů

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Čtěte také

Fotbal

Po svém návratu z Juventusu strávil zatím Ronaldo v dresu Manchesteru United pouhý jeden rok a už se čile spekuluje o tom, že opět...

Fotbal

Cristiano Ronaldo přišel o auto za 50 milionů dolarů kvůli nehodě svého zaměstnance. Jedinou dobrou zprávou je, že se nikomu nic nestalo.

Fotbal

Agentura ČTK uvedla, že soud v Las Vegas zamítl žalobu proti Cristianovi Ronaldovi, podle které se měl světoznámý fotbalový útočník dopustit znásilnění.

Fotbal

Tohle by mohla být přestupová bomba celého letního okna. Spekuluje se, že Ronaldo nebude nadále hrát v Manchesteru United.

Reklama
Reklama

Nové

Ačkoli byl Ronaldo se čtyřiadvaceti brankami nejlepším střelcem United v uplynulé sezoně, v příštím roce si Manchester zahraje pouze Evropskou ligu. Zdroj: eurosport.com

Fotbal

Po svém návratu z Juventusu strávil zatím Ronaldo v dresu Manchesteru United pouhý jeden rok a už se čile spekuluje o tom, že opět...

Fotbal

Ruský hokejový útočník Alexandr Ovečkin převlékl dres a místo bruslí nazul kopačky.

Fotbal

Byť smlouva současného titulárního sponzora nejvyšší české fotbalové soutěže Fortuny vyprší až za dva roky, v současné chvíli se již údajně vyjednává o novém...

Cyklistika

Největší svátek cyklistiky a zároveň každoročně jedna z nejsledovanějších událostí sportovního světa se blíží. Tour de France začíná již za necelý týden, tentokrát netradičně...

Cyklistika

Závody horských kol v Jihlavě skončily smrtí jednoho z jezdců. Informoval o tom oficiální web závodu.

Motosport

Španělské hlavní město Madrid vyjádřilo zájem o pořádání závodů Formule 1. A to i přestože ve Španělsku se již jeden závod Formule 1 jezdí.

Reklama