Connect with us

Ahoj, co hledáte?

MMA

Kompletní výsledky Oktagonu 23

Je to tady! Konečně zde máme Oktagon 23! Čeká nás galavečer plný zajímavých soubojů a drsných fightů. Dnes exkluzivně výsledky Oktagon 23 živě!

Výsledky Oktagonu 23
Zdroj: FB

Oktagon 23 včera přinesl hned 13 zápasů, což je skutečně mnoho. A jak to celé doplo? Hned na začátku si řekneme, že dnes je klec kulatá a zcela nová. Nemá tak klasické rohy, uvidíme, zda toto přidá na atraktivnosti. Navíc už tuto klec budeme u galavečerů Oktagonu potkávat pravidelně!

Roman Paulus vs. Michal Konrád – vítěz: MICHAL KONRÁD

První kolo přineslo zajímavou podívanou, padlo několik tvrdých ran avšak první kolo díky aktivitě a signifikantním úderům jde k Michalu Konrádovi. Ve druhém kole jsme již viděli první krev, a to když Konrád Pauluse lehce otevřel nad obočím. I druhé kolo míří za Konrádem a Paulus již bude mít těžké zápas vyhrát. Po vlažném vstupu obou bojovníků do třetího kola jsme viděli strhující závěr, kdy několik ran dopadlo také na obličej Michala Konráda. Bodoví rozhodčí nakonec celý zápas přiřknuli Michalu Konrádovi!

Xavier Rafael vs. Hocz Csaba – vítěz: XAVIER RAFAEL

Ani jsme nestihli se pořádně rozkoukat a zápas už nyní končí! Po jedné minutě a třinácti vteřinách vítězí Xavier Rafael na technické KO. Tvrdými ranami, kterými zasypal Csaba a rozhodčí zápas předčasně ukončuje. Tohle byl skutečně rychlý konec zápasu.

Matouš Kohout vs. Jan Široký – vítěz: MATOUŠ KOHOUT

První kolo tohoto zápasu se odehrávalo především na zemi. Byl to ale pohledný a aktivní boj a první kolo s velkou pravděpodobností získal Jan Široký. Jeho údery a kontrola Kohouta na zemi bodové jistě přesvědčilo. Druhé kolo začalo velice aktivně a oba borci skutečně vydávají všechny síly, které mají. Přesto se zdá, že i druhé kolo půjde pro Matouše Kohouta. Do třetího kola vstoupili oba borci naprosto vyčerpaní, avšak na Širokém byla únava znát více. Druhý zápas Oktagonu dnes rozhodují bodoví rozhodčí, kteří dávají vítězství Kohoutovi!

Oktagon 23

Vítězní Kohout po zápase v Oktagonu | zdroj: sportnet.sme.sk

Ewelina Wozniak vs. Vanesa Elizabrth Rodrigues – vítěz: EWELINA WOZNIAK

První ženský zápas dnešního večera Oktagonu skončil dříve, než vůbec mohl začít. Ačkoli Rodrigues dostala Wozniak na zem, to ale pro ni nepředstavovalo žádný problém! Díky nasazenému trianglu na hlavu Rodrigues nakonec přinesl po padesáti vteřinách vítězství polské bojovnici Eweline Wozniak.

Andrej Kalašník vs. Tomáš Bolo – vítěz: ANDREJ KALAŠNIK

První kolo přineslo poměrně klidný průběh, v trošku agresivnějším duchu se nesl závěr prvního kola, které na svou stranu získal nejspíše Andrej Kalašník. Druhé kolo bylo hodně podobné jako to první. Kalašníkovi se ale povedlo Bola otevřít na čele, což může znamenat problém do třetího kola. To proběhlo úplně stejně jako kola předchozí. Kalašník kontroloval Bola na zemi. Ačkoli zápas rozhodují bodoví, je rozhodnuto a není se co divit. Zápas v Oktagonu vítězí Andrej Kalašník.

Mate Kertesz vs. Bruno Carvalho – vítěz: MATE KERTESZ

Do zápasu vstoupil mnohem aktivněji maďarský bojovník Kertesz. Carvalho nepředvedl v prvním kole vůbec nic. Druhé kolo sebralo Carvalhovi neuvěřitelné množství sil, a to i přesto, že není příliš aktivní. Kertesz jej nepouští do standupu, co je Carvalhova nejsilnější stránka boje. Ve třetím kole byl Bruno poněkud aktivnější, nic méně na vítězství to rozhodně stačit nebude. Bodoví rozhodčí dávají výhru v Oktagonu Mate Kerteszovi.

Karol Ryšavý vs. Matěj Kuzník – vítěz: KAROL RYŠAVÝ

A máme zde poslední zápas v prelims! Zápas končí na submisi a to po jedné minutě a padesáti jedné vteřině. Poté, co Karol Ryšavý dostal Kuzníka do gilotiny, už jej nepustil. Ryšavý pokračoval v tlaku a Matěj Kuzník musel odklepat! Vítězem zápasu se tak stává Karol Ryšavý!

Kamil Minda vs. Leal de Rezende Kerisson – vítěz: KAMIL MINDA

První zápas hlavní karty má za sebou první kolo. V něm byl mnohem aktivnější Kamil Minda. Ten doslova bušil do Kerissona což jej ale stálo mnoho sil, které mohou chybět. A také chyběly! Minda byl absolutně bez šťávy, schytal také tvrdé koleno a jeho odchod do rohu nevypadal vůbec přesvědčivě. Třetí kolo nám přineslo zajímavou podívanou, k vidění bylo mnoho úderů ale oba dva borci i tak stojí na nohách. K akci tak opět přijdou bodoví rozhodčí. Ti dávají výhru Kamilu Mindovi, i když cesta k ní byla velmi trnitá!

Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen – vítěz: THOMAS ROBERTSEN

Dalším zápasem je očekávaný a hodně vyhlížený zápas mezi „Babou jagou“ a Robertsenem. První kolo bylo prakticky jen postojářské a oba fighteři si vyměnili pár tvrdých ran. Rozhodně se jedná o velmi aktivní a zajímavý souboj. Druhé kolo bylo také prakticky celé v postoji, až na pár fází na zemi. Na konci kola Robertsen tvrdě trefil Mikuláška až to vypadalo na konec. „Baba jaga“ se ale udržel a vypadalo to, že uvidíme třetí kolo. Mikulášek má ale problémy s kotníkem a lékař Oktagonu mu již nedovolil pokračovat. Zápas tedy končí vítězně pro Thomase Robertsena, ačkoli takovou výhru si nepředstavoval.

Oktagon 23

Mikulášek bohužel nemohl pokračovat v boji | isport.blesk.cz

Tereza Bledá vs. Karoline Martins Moreora – vítěz: TEREZA BLEDÁ

Také v hlavní kartě nás čeká ženský zápas, ve kterém se představí nadějná česká fighterka Tereza Bledá. První kolo bylo poměrně vyrovnané, Bledá se dokonce dostala do gilotiny a chvíli to vypadalo, že bude velmi rychlý konec. Česká fighterka se z toho ale dostala a zápas pokračuje druhým kolem. To bylo vyrovnané, ačkoli se Tereza Bledá opět dostala pod tlak gilotiny, i podruhé se z něj ale dokázala dostat. Pomalu vstupujeme do kola třetího. To proběhlo prakticky v klidu a nestalo se nic extra zajímavého. Komu rozhodčí dají zápas? Bodoví rozhodli, že vítězkou posledního ženského duelu v rámci Oktagon 23 se stává Tereza Bledá, která se několikrát dostávala z hodně nepříjemných situací.

Leo Brichta vs. Kirill Medvedovsky – vítěz: LEO BRICHTA

Tento zápas nám přinesl pouze první kolo, kdy za dvě minuty a čtyřicet šest vteřin ukončil naprostou dominancí Leo Brichta svého soupeře. Leo si jej chystal celou dobu, přesně mířené kopy padly kam měly a pak už to měl Brichta jednoduché!

Robert Bryczek vs. Kaik Brito – vítěz: KAIK BRITO

Neuvěřitelné překvapení se právě odehrálo v kleci Oktagonu! Po minutě a třiatřiceti vteřinách vítězí technickým KO Kaik Brito! Ten trefil sedm z deseti úderů a poráží velkého favorita tohoto zápasu! Víme, že 29.5 nás čeká galavečer Oktagon 24, kde bude hlavním zápasem Appolo vs. Kozma. A vítěz tohoto hlavního zápasu bude bojovat právě s dnešním vítězem Kaikem Britem!

Petr Kníže vs. Andrea Fusi – vítěz: PETR KNÍŽE

Poslední zápas galavečera obstaral veterán Petr „Monster“ Kníže a Andrea Fusi. Ačkoli se nejednalo o titulový zápas, rozhodně na něj MMA scéna čekala. Zápas nakonec skončil po dvou minutách a čtyřiceti pěti vteřinách! „Monster“ donutil italského fightera k submisi a jeho první fight v organizaci Oktagon tak dopadl vítězně! Bude Kníže bojovat již brzy o titul? To uvidíme v budoucích týdnech.

Oktagon 23

Petr „Monster“ Kníže vyhrává první zápas pod hlavičkou Oktagonu | zdroj: isport.blesk.cz

Do komentářů

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Čtěte také

MMA

Radostná zpráva pro všechny české fanoušky MMA. Do nejlepší organizace na světě míří česká zápasnice Lucie Pudilová.

MMA

Populární český UFC zápasník Jiří Procházka už zná datum svého titulového zápasu. 

MMA

Australská MMA zápasnice Ebanie Bridgesová způsobila poprask na vážení před zápasem. Dostavila se k němu ve spodním prádle.

MMA

Přibližně rok čekal jeden z nejpopulárnějších českých MMA zápasníků na návrat do klece. Chvílemi už to vypadalo beznadějně, ale teď to vypadá na happy...

Reklama
Reklama

Nové

Airsoft - co je to za sport? O co se jedná?

Ostatní

Airsoft je stále ještě trochu okrajovým střeleckým sportem, který však stojí za to více propagovat, protože si v něm najde to své téměř každý....

Tenis

Legendární tenista Roger Federer se v rámci utkání Laver Cupu rozloučil se svou bohatou kariérou. Bohužel pro něj mu rozlučku zkazila porážka. S Rafaelem...

Fotbal

Skvěle! Lvíčata ve svém úvodním barážovém zápase neponechala nic náhodě a porazila Island na jeho hřišti 2:1. Do odvety tak půjdou čeští mladíci s...

Fotbal

Patrik Schick zaznamenal další individuální úspěch. Poprvé ovládl anketu Zlatý míč udělovanou pro nejlepšího českého fotbalistu sezóny. S velkým náskokem anketu ovládl před Tomášem...

Fotbal

Po odchodu Grahama Pottera do Chelsea musel Brighton najít nového hlavního trenéra. Tím se stane třiačtyřicetiletý Ital Roberto De Zerbi, který naposledy působil v...

Fotbal

Viktoria Plzeň si došla pro překvapivě hladké vítězství nad Slavií 3:0. Nutno podotknout, že jí k tomu výrazně pomohlo vyloučení Santose ve druhé minutě...

Reklama